Földházi Zsófia: elképesztően boldog vagyok!


FZs_Utanpotlas-OB-5480-1024x683-610x420

/Forrás: www.pentathlon.hu/ Tegnap ezüstérmes lett a Rómában zajló öttusa Világkupán Földházi Zsófia. A sérülése után – a nemzetközi mezőnybe is – fantasztikusan visszatérő magyar kiválóság nagyon boldogan nyilatkozott a verseny után:

„Egyszerűen nagyon boldog vagyok. Nem csak azért, mert a végeredmény tekintetében elégedett lehetek, hanem azért is, mert a teljesítményem nagyon bíztató volt. A vívásban fontos tapasztalatokkal gazdagodtam. Talán nem tudtam még kellően felhergelni magam, de összességében a páston sem volt baj, sőt, kimondottan jól éreztem magam. Az úszás és a lovaglás is nagyon jól ment, de az ami a kombinált számban történt még számomra is meglepő volt. Tökéletes volt, remekül sikerült, hatalmas önbizalmat adott. Szóval, most nagyon kerek a világ, hiszen azt érzem, hogy itt vagyok és a nemzetközi mezőnynek ismét számolnia kell velem. Erre vágytam, ezért dolgoztam ennyit és nagy öröm számomra, hogy ez így alakult.” – mondta a nagyon boldog Földházi Zsófia Rómában.

Öttusa Világkupa - Nõi döntõ

A következő Világkupa házigazdája Kecskemét lesz és a friss ezüstérmes a hazai versennyel kapcsolatban is megfogalmazta gondolatait:

„Persze, nagyon jó lesz hazai közönség előtt szerepelni, hiszen más a hangulata, hatalmas élmény, és óriási ösztönző erő. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy nekem még mindig a tapasztalatszerzés a legfontosabb célom. Azért, annak örülök majd, ha Kecskeméten is minden jól alakul és jól megy a versenyzés, de most még a jelenlegi sikerre koncentrálok.” – mondta Földházi Zsófia.

FZS_15605_945766382124733_678784281437213180_n