Öttusa edzői konferencia Tatán


A Magyar Öttusa Szövetség  2015. december 2-án edzői konferenciát rendezett Tatán, az Olimpiai Központban.

A konferencián Pálvölgyi Miklós, szövetségi kapitány megnyitó beszéde után Kármán Sándor versenyigazgató a versenyeztetés általános szabályait, illetve a 2016-os versenynaptárt ismertette. Kállai Ákos utánpótlás szövetségi kapitány ezt egészítette ki  a jövő évi edzőtábori lehetőségekkel és az utánpótlás korosztály egyéb tervezett programjaival.

Gallai István utánpótlás programigazgató szezon-értékelést tartott, valamint a Sport XXI. program és a KSF aktualizálásáról tájékoztatta a jelenlévőket. Ezzel szoros összefüggésben esett szó Fehér Noémi előadásában a KSF támogatás elszámolási rendszeréről.

A program második részében Jiry Chamrad (Pentashoopt/Apeom) új termékeiről számolt be és a konferencia egész ideje alatt elvégezte forgalmazott termékeinek szükséges  szervizelését is.

Jeremy Johnson az EcoAims képviseletében először látogatott el erre a rendezvényre és rövid cég- és termékbemutatót tartott. Négy fegyvert és egy lézercsövet hagyott itt kipróbálásra, amiért jelentkezni lehet Kármán Sándor versenyigazgatónál (2 db PP300 típusú lézerpisztoly, 2db PP500, egy db P44 típusú fegyverhez való lézercső).

A konferencia edzői konzultációval zárult Karácsony Gyula, Magyary István, Schumacher Ákos és Kovács Gábor kiemelt edzők közreműködésével.

A konferencián – a már felsorolt KSI-s edzők mellett – részt vett Verrasztó Gabriella, Fűri Csilla és Jámbor Gyöngyi is.

Forrás: MÖSZ