Rióban is benevezték a magyar versenyzőket


A Magyar Olimpiai Csapat első két tagja – dr. Nagy Zsigmond csapatvezető-helyettes és Dósa Viktória, a csapatiroda munkatársa – vasárnap megérkezett Rio de Janeiróba, az olimpia helyszínére. Dr. Nagy Zsigmond beszámolt róla, hogy a helyszínen név szerint véglegesítették a 158+1 fős magyar versenyzői keretet (köztük Földházi Zsófiát).

„A július 18-ai határidővel kellett leadni a név szerinti nevezéseket, amit a helyszínen, Rióban is megerősítettünk. A Magyar Olimpiai Csapatot 158 + 1 fő tartalék vívó fogja képviselni a riói olimpián.Véglegesítettük a magyar delegációt is, minden akkreditáció rendben, élesítve van. Szakmailag megalapozott csapat érkezik az olimpiára” – tájékoztatott Rióból a MOB nemzetközi igazgatója. – Az előkészületekben rengeteget segített kolléganőm, Dósa Viktória. 

A csapatvezető-helyettes hozzátette: a csapat szállását hétfőn fogják átvenni, amikor már a csapatvezető Fábián László is a helyszínen lesz. Fábián László és a csapatiroda nagyobbik része vasárnap este indult el Budapestről Rióba.

A magyar olimpiai csapat tagjait ITT megtekinthetik!

Forrás: mob.hu