KSI-s sikerek a Decathlon Két- és Háromtusa Magyar Kupa I. fordulóján


Újabb érmekkel gazdagodtak szakosztályunk sportolói a hét végén megrendezett Decathlon Két- és Háromtusa MK-verseny első fordulóján. Az U10-U14-es korosztályoknak kéttusa, az U15 és U17-es korcsoport képviselőinek háromtusa, illetve az U11-U15-ös korcsoportok képviselőinek kéttusa váltó (leány, fiú, mix) versenyeket is rendeztek.

Nézzük korcsoportonként!

U11: Tőrincsi Lilla és a leány csapat egyaránt 4. lett, Domján Bence Csanád a 6., a KSI „A” fiú csapat (Domján Bence Csanád – Deák Barnabás – Cseke Zalán) pedig az első helyet szerezte meg.

U12: Fiú csapatunk nyert (Pesti Márton – Esze Tamás – Tóth Ákos), leány csapatunk negyedik lett.

U13: A Mihalusz Noémi – Kókai Hajnalka – Bauer Blanka trió bronzérmet nyert, a KSI-s fiú csapat a 4. helyen végzett.

U15: László Beáta ezüst-, Szabó Andrea Hanna bronz-, a női csapat (László Beáta – Szabó Andrea Hanna – Putyera Brigitta) aranyérmet nyert, a fiúk között Gáll András az első, László Áron a második helyen végzett, a fiú csapat (Gáll András – László Áron – Gulyás Richárd) pedig aranyéremmel zárta a versenyt.

U17: Sarcia Borbála a 6. helyet szerezte meg, Gyurka Márk Manó nyert, Koleszár Mihály 5. lett, a fiú csapat pedig (Gyurka Márk Manó – Koleszár Mihály – Polyik Márton) ezüstérmes helyen végzett.

Váltók:

U11: fiú váltóink a 4. és az 5. helyen végeztek, a mix váltó (Tőrincsi Lilla – Domján Bence Csanád) ezüstérmet nyert.

U12: fiú váltóink a 3. (Pesti Márton – Fábián Máté Ádám) és a 4. helyen zárták a versenyt, mix váltónk (Mészáros Emma – Esze Tamás) ezüstéremmel tért haza.

U13: Leány váltóban egy bronzzal (Mihalusz Noémi – Ceczon Dorka) és egy hatodik hellyel gazdagodtunk, a fiúk az 5. és a 6. helyen zárták a versenyt (mix váltónk is hatodik lett)

U14: Leány csapatunk ötödik lett, a fiúk (Gulyás Richárd – Molnár Bence) aranyérmet szereztek.

U15: A lányok egy ezüstérmet (László Beáta – Toll Tünde) és egy bronzot (Putyera Brigitta – Szabó Andrea Hanna) is nyertek, a fiúk egy aranyéremmel (Gáll András – László Áron) és egy bronzzal is gazdagodtak (Vajda János – Farkas Botond), mix váltónk a hatodik helyen végzett.

Részletes eredmények ITT!

Mindenkinek gratulálunk!