Nagyjából 250 cipősdobozt töltött tele ajándékokkal a KSI


Két raklapon sem fért el annyi cipősdoboz, amennyit a KSI fiatal sportolói és azok szülei pakoltak tele ajándékokkal, hogy az egyesület vezetősége eljuttassa azokat a Baptista Szeretetszolgálathoz.

A KSI vezetősége pénteken nagyjából 250 ajándékokkal megtöltött cipősdobozt juttatott el a Baptista Szeretetszolgálat részére, amely kórházakba, gyermekotthonokba, civil szervezetekhez viheti tovább a meglepetéseket.

Az utánpótlás-nevelő egyesület egy hónappal ezelőtt hirdette meg akcióját a gyerekek és a szülők körében, az ünnepi köntösbe öltöztetett csomagok pedig szépen lassan gyűlni kezdtek. A dobozokba többek között kisautókat, labdát, plüsst, zsírkrétát, kifestőt, fogkefét és cukorkát is tehettek az ajándékozók, majd ráírhatták, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánják a küldeményt.

„Örülök, hogy nagyjából kétszázötven dobozt sikerült átadnunk a Baptista Szeretetszolgálatnak Pákozdon – mondja Zsoldos Péter a KSI ügyvezető elnöke. – Az egyesületünk fontosnak tartja, hogy karitatív szerepet is betöltsön, és miután az utánpótlás-nevelés a fő profilunk, elsődlegesnek tartjuk a gyerekekről való gondoskodást. Reméljük, sok fiatal számára tesszük szebbé a Karácsonyt. A csomagokat főként a gyerekek szülei állították össze, köszönöm az ő, az edzők és a szakosztályok segítőkészségét. A legaktívabbak talán a vízilabdázóink voltak a gyűjtés során.”

Forrás: utanpotlassport.hu