KSI-öttusa a Nagy Sportágválasztón


A Nagy Sportágválasztó péntek-szombati eseményén, a budapesti Merkapt Sportközpontban a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület (KSI SE)  képviselte az egyik magyar sikersportágat, az öttusát. Akik felkeresték a pentathlon helyszínét (a 44-es standot), kipróbálhatták a lézerlövészetet és kitölthették az öt kérdést tartalmazó kvízünket. Természetesen információkkal is szolgáltunk mindazoknak, akiknek kérdése(i) volt(ak) az egyesülettel, a szakosztállyal, vagy a sportággal kapcsolatosan.

Az érdeklődés mindkét napon óriási volt; pénteken elsősorban az iskolák tanulói, szombaton pedig a kilátogató családok tagjai (fiatalok és idősek egyaránt) próbálták ki a lézerpisztolyos számot. Több százan álltak be a lőállásokba, így biztos, hogy a két nap alatt több ezer lövést adtak le az érdeklődők!

Játékunkra is sokan jelentkeztek: több, mint 300-an töltötték ki öttusa kvízünket, melyre a helyes válaszok a következők voltak:

  1. A KSI-t 1963-ban alapították meg.
  2. A felsorolt sportolók MINDANNYIAN KSI-nevelésűek voltak.
  3. A KARDVÍVÁS nem tartozik az öttusához.
  4. Szakosztályunk többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázója: KASZA RÓBERT.
  5. A kombi számban (futás+lövészet), azaz a laser run-ban 10 méterre lőnek a sportolók.

Hétfő délután Zsoldos Péter, a KSI SE ügyvezető elnöke (képünkön) sorsolta ki a helyes választ adók közül azt az öt szerencsés nyertest, akik mindannyian egy KSI-s ajándékcsomagot vehetnek át.

A nyertesek névsora (a kihúzás sorrendjében): Péter Gábor, Mészáros Kincső, Bartha Benedek, Bics Dominik, Pilhál Zsófia.

A szerencsés játékosokat a megadott E-mail címeken értesítjük, mindenkinek szívből gratulálunk!

Köszönjük, hogy ilyen sokan meglátogattak bennünket és kipróbálták az egyik leglátványosabb és legszebb sportot, az öttusát!

Találkoz(z)unk jövőre!

HAJRÁ KSI SE!