Regős Gergely az 5. helyen végzett a felnőtt országos bajnokságon


Gulyás Michelle és Marosi Ádám győzelmével ért véget a felnőttek országos öttusa bajnoksága, melyen szakosztályunkat két női és három férfi sportoló képviselte. 

Regős Gergely az 5., Bereczki Richárd a 8., Gyurka Márk Manó a 11. helyen végzett, míg a nőknél Putyera Brigitta a 11., Basa Lili pedig a 17. helyen fejezte be a versenyt.

Martinek János a férfiak szövetségi kapitánya, így értékelte a bajnokságon látottakat: „Marosi még mindig formában van. Ádám vívásával és jó lövészetével biztosította, hogy az utolsó körben már lazábban futhatott, így megszerezhette 6. bajnoki címét. Demeter Bence most kezdte az évet és magabiztosan versenyzett, bár a lövészetében nyújtott teljesítménye nehezítette a feladatát, de nagy hajrával a második helyen tudott célba érni. Tamás Botond meglepetés volt a számomra, hiszen még U19-es versenyző, így életében először állhatott dobogóra Felnőtt Országos Bajnokságon. Akik 1-6-ban végeztek a kairói világkupán, itt is pontszerző helyen tudtak célba érni (Bőhm Csaba, Regős Gergely, Szép Balázs), bár apró hibáik miatt nem tudtak most érmet szerezni.”

Részletes eredmények ITT!

Forrás: MÖSZ honlap