Szép eredmények a Kincsem Kupa két fordulójában


Szakosztályunk sportolói ezúttal az év első felkészülési versenyén, a kétfordulós Kincsem Kupán álltak rajthoz. Az esemény remek visszajelzés volt versenyzőknek és edzőknek egyaránt, annak fényében különösen, hogy ezúttal sem maradtak el a KSI-s érmek.

Összességében Balzsay Jázmin szerepelt a legjobban: 2010-es születésű versenyzőnk egy arany- és egy ezüstéremmel zárt az U17-es korcsoportban. Kiválóan sikerült Zsoldos Domonkos szereplése is, aki ugyanebben a korcsoportban az első fordulóban a dobogó harmadik, a következőben pedig a második fokára állhatott fel.

Péter Ádám (U19) egy 2. és egy 4., Rajncsák Dia (U17) egy 3. és egy 7. hellyel fejezte be a versenyt. Gyurka Hugó (U19) az első fordulóban a 6. helyen futott be, majd a másodikban – nagy hajrával – a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Kiss-Szőlősi Álmos (U19) is javított az első fordulóhoz képest: 5. helye mellé egy bronzérmet is szerzett. Fábián Máté (U19) egy bronzzal és egy 6. hellyel jelezte, hogy rá is figyelni kell az idei válogató versenyeken.

Domján Bence egy 9. és egy 5., Domján Bendegúz két 7. hellyel „melegített be” az első válogatóra (mindketten az U19-es korcsoportban álltak rajthoz).

A remekül vívó Varga Orsolya a junior női mezőnyben szerzett egy 3. és egy 4. helyet.

A verseny sok tanulsággal szolgált, a hibákat kijavítva lehet és kell is folytatni a felkészülést!

Szép volt lányok és fiúk, ismét jár a gratuláció!

HAJRÁ KSI SE!