Adatvédelem


A ksiottusa.hu weboldalának üzemeltetői arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan – lehetőségeik szerinti – legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás jogát fenntartják, ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is.

A látogatók/felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltetők bizalmasan kezelik, harmadik félnek azokat – a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve – hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább.

Az üzemeltetők az általuk rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthetnek, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

A ksiottusa.hu számos olyan linket, kapcsolódási pontot tartalmazhat, amelyek az Internet egyes pontjaira (pl. más weboldalakra) vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a ksiottusa.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Az üzemeltetők – lehetőségük szerint – mindent elkövetnek azért, hogy az általuk szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő károkért való felelősséget kifejezetten kizárják.

A weboldal üzemeltetői úgyszintén kizárják felelősségüket azon adatokért, hirdetésekért és közleményekért, amelyeket – a weboldal lehetőségeinek kihasználásával – annak olvasói/használói közvetlenül helyeznek el a ksiottusa.hu oldalán.

A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel!