Szavazz a Hónap Műhelye-címre!


Szakosztályunkat ismét jelölték a Hónap Műhelye-díjra! Az elmúlt években már többször is elnyertük ezt a megtisztelő címet, de az elmúlt hónap kiemelkedő sikereinek köszönhetően újra itt a lehetőség, hogy az öttusa ismét diadalmaskodhasson!

Az utanpotlassport.hu oldalon az alábbi indoklás olvasható:

„A székesfehérvári junior-világbajnokságon két versenyző képviselte a szakosztály színeit. Bereczki Richárd az egyéni versenyben a 10., Regős Gergely pedig a 12. helyen végzett. A férficsapat tagjaként mind a ketten ezüstérmesek lettek. Regős a mix váltóban is indult, és a dobogó második fokára állhatott fel. A KSI topversenyzője pillanatnyilag a 16 éves Gulyás Michelle, aki előbb az ifjúsági olimpiai kvalifikációs verseny európai állomását nyerte meg és szerzett kvótát, majd az U19-es Európa-bajnokságon brillírozott. A kontinensviadalon az egyéni versenyben és a leánycsapattal egyaránt a második helyen végzett, a váltóban pedig aranyérmes lett. Az öttusázóké a KSI SE egyik legeredményesebb szakosztálya.”

Érdekesség, hogy ebben a hónapban a KSI-nek egy másik szakosztálya, a judo is versenybe száll, hiszen ők is remekeltek a különböző versenyeken (indoklás ugyanazon az oldalon):

„A KSI SE cselgáncsszakosztálya nagyszerű hónapot tudhat maga mögött. Varga Brigitta már a júliusban, Győrött megrendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon nyert bronzérmével előrevetítette a sikeres korosztályos világbajnoki szerepelést. A Chilében megrendezett versenyen aztán imponáló magabiztossággal nyerte meg az aranyérmet a 48 kg-os súlycsoportban. Magyar ifjúsági leányversenyző négy év után diadalmaskodott újra vb-n. Az idősebbek, a juniorok még csak készülnek a korosztály Európa- és világbajnokságára, de az előjelek kifejezetten biztatóak. Az Aradon lebonyolított kvalifikációs versenyen Beringer Fatime (44 kg) arany-, Gőz Roland (81 kg) ezüst-, míg a juniorok között is versenyző Varga Brigitta bronzérmet nyert. Pontszerző helyen zárt Tóth Fanni (78 kg) és Kovács Kitti (57 kg); előbbi ötödik, utóbbi hetedik helyezést ért el. A KSI SE cselgáncsszakosztályából az elmúlt tizenöt évben sorra kerültek ki nemzetközi szinten is kiemelkedő versenyzők.”

HAJRÁ ÖTTUSA, HAJRÁ KSI!

Szavazni ITT lehet!