Négyből négy!


Szakosztályunk mindkét versenyzője, Kasza Róbert és Regős Gergely is bejutott a budapesti öttusa világbajnokság fináléjába. A döntőben így az összes magyar férfi induló (Marosi Ádám és Demeter Bence is) harcba szállhat a vb-érmekért.

Az MTI újságírójának így nyilatkoztak a fiúk:

Kasza Róbert: „Borzalmas volt! Több holtpontom is volt a nap során, de a szívemet és a lelkemet is beleadtam. Ez a szenzációs közönség sehol máshol nincs meg. Nem tudom, hogy a vívóteremben mi történt velem a 6-0-s kezdés után… Meg kellett volna nyugodnom, aztán sorra követtem el az amatőr hibákat”.

Regős Gergely: „Úszásban picit jobbat vártam magamtól. Vívásban jó párost alkottunk Bencével, voltak jó pillanataim, tudatosan bevitt találataim a páston. A kombinált számban az utolsó kör nem esett jól, azt viszont élveztem, hogy sorra előzöm meg a többieket.”

A férfi döntő vívása pénteken 10:30-kor kezdődik a Ludovika Arénában, majd szombaton a Kincsem Parkban folytatódik, ahol 13:45-kor az úszást, 14:45-kor a bónusz vívást, 16:30-kor a lovaglást, 18:30-kor pedig a kombi számot (Laser Run) nézhetik meg az érdeklődők.

Hajrá magyarok, hajrá KSI SE!

Forrás: MTI, Fotó: MTI/Kovács Tamás