A 2023-as esztendő legjobbjait díjaztuk


Remek hangulatú, játékokban bővelkedő – egyúttal rendhagyó – évértékelőt tartottunk Szakosztályunk legjobb sportolóinak február 16.-án, péntek kora este. 

Az eseményen jelen volt Zsoldos Péter, a KSI SE ügyvezető elnöke, Preiszler Gábor alelnök, valamint az aktív edzői csapatunk tagjain túl több korábbi edző és sportvezető is. Újra találkozhattunk Barna Gyula korábbi szakosztályvezető-csoportedzővel, Pálvölgyi Miklós csoportedzővel, a magyar öttusa válogatott korábbi szövetségi kapitányával, Szabó József (José bá) lövő edzővel, Szamody Zsolt és Erdősi László vívóedzőkkel és Takács Gyula csoportedzővel.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett évértékelőt ezúttal nem vacsorával egybekötve, hanem játékokkal, sporttal „fűszerezve” tartottuk meg: a sportolók az edzőkkel együtt pingpongozhattak, csocsózhattak, dartsozhattak, de lehetett léghokizni és kosárlabdázni is. Az asztalokon az üdítőkön kívül fánkok és pogácsák is voltak bőséggel, így mindenki kedvére fogyaszthatott a finomságokból.

A rövid szakosztályigazgatói és KSI-elnöki köszöntőket követően Koleszár Mihály junior világbajnok, egyéni felnőtt magyar bajnok osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel, majd Jámbor Gyöngyi, Fűri Csilla és Verrasztó Gabi néni elevenítette fel a tavalyi év legjobb sporteredményeit. A korosztályok legjobb női és férfi győzteseinek – a csoportedzők mellett – Kasza Róbert, Bereczki Richárd és Koleszár Mihály együtt adta át a megérdemelt serleget és ajándék csomagot.

Az emlékezetes, közel 3 órás eseményt a Récsei Center konferencia termében tartottuk meg. Mindenki jól érezte magát, jó volt újra felidézni a tavalyi esztendő sportsikereit, jó volt együtt lenni, jó volt közösen ünnepelni és játszani!

Jó volt ismét érezni, hogy egy nagy Család vagyunk!

A korosztályok legjobb női és férfi versenyzői 2023-ban:

U10: Kósa Szonja és Szilágyi Norman

U11: Egri Sára és Németh Lőrinc

U12: Kósa Nóra és Nagy Kristóf

U13: Kertai Gréta és Szabó D. Fülöp

U14: Balzsay Jázmin és Tóth Balázs

U15: Németh Angéla és Zsoldos Domonkos

U17: Rajncsák Diána és Gyurka Marcell Hugó

U19: Varga Orsolya és Fábián Máté

Legjobb „első éves felnőtt”: Koleszár Mihály

Legjobb felnőtt: Bereczki Richárd

 

HAJRÁ KSI SE, HAJRÁ ÖTTUSA!

Az eseményen készült fotókat ITT megnézheted!